Prijavi problem

Отворен ден на Средното општинско стручно училиште „Илинден“

Published on: 20.04.2017 - 08:27

Средното општинско стручно училиште „Илинден“ во сабота на 22.04.2017 година од 10:00 до 13:00 часот, ќе организира „Отворен ден“ на кој родители и заинтересирани ученици од  завршните одделенија од основните училишта на кои им претстојат уписи за прва година, ќе имаат можност да се запознаат со просторните и материјалните ресурси со кои располага  училиштето.

Исто така, тие ќе имаат можност да се запознаат и со дел од раководниот и наставниот кадар, да подигнат рекламен материјал, да се информираат за  профилите што се изучуваат во училиштето, за наставните планови и програми, како и за условите и критериумите за упис на ученици во учебната 2017/2018 година, но  и за сѐ останато што би ги интересирало.

Подетални информации на тел. 02/2552-320

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИЛИНДЕН 2018“
ilinden.gov.mk © 2013