Prijavi problem

Промовирана стихозбирката „Песна на ридот“ од Гордана Михаилова Бошнакоска

Published on: 20.04.2017 - 08:24

Во Домот на култура „Илинден“ во рамките на 18-та Литературна манифестација „Илинден 2017“ беше промовирана стихозбирката „Песна на ридот“ од нашата позната поетеса Гордана Михаилова Бошнакоска.

За пораките што ги носи оваа стихозбирка, како и за творештвото на Михаилова Бошнакоска пригодна реч одржа писателот Иван Чаповски. Промоцијата беше збогатена со стиховите од стихозбирката „Песна на ридот“, во прекрасна изведба на Антонио Павловски.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИЛИНДЕН 2018“
ilinden.gov.mk © 2013