Prijavi problem

Машинско метење и миење на сообраќајниците

Published on: 13.03.2017 - 10:30

Во Општина Илинден во тек е пролетно чистење и уредување на јавните површини.

Во насока на подобрување на хигиената, во рамките на редовното одржување на локалните улици и патишта, со специјално возило „метлачка“ извршено е машинско метење, како и миење со цистерна на сообраќајниците во Општината. 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИЛИНДЕН 2018“
ilinden.gov.mk © 2013