Prijavi problem

Отчет

Published on: 27.01.2016 - 12:22

Отчет 2016 - Инвестициските патишта водат кон општина Илинден

 

КЛИКАЈ ТУКА - PDF
КЛИКАЈ ТУКА - електронско издание


 

Отчет 2015 - Преглед, анализа и претставување на реализирани проекти и активности во 2015 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF
КЛИКАЈ ТУКА - електронско издание


 

Отчет на градоначалникот Жика Стојановски за реализираните проекти во Општина Илинден во 2014 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

КЛИКАЈ ТУКА - електронско издание

 

Општина Илинден - 365/дела - Отчет 2013

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

КЛИКАЈ ТУКА - електронско издание

 

Општина Илинден „Отчет 2009-2012 - забрзан одржлив економски развој“

КЛИКАЈ ТУКАPDF

КЛИКАЈ ТУКА Електронско издание

 

Реализирано 2011 „Вложуваме во иднината“

КЛИКАЈ ТУКА  - PDF

 

Извештај за работата и економијата во 2010 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Извештај за работата и економијата во 2009 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

 

Резултати-Активности 2005-2008 година

КЛИКАЈ ТУКА - PDF

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН ОПШТИНА ИЛИНДЕН
ilinden.gov.mk © 2013