Prijavi problem

Изградба на 10 Домови на културата

Published on: 23.07.2009 - 10:05

Изградба на 10 Домови на културата во Општина Илинден.

Дом на култура н.м. Илинден

Свечено предаден во употреба Домот на култура „Илинден“

Со изложба и театарска претстава стартуваа активностите во новиот Дом на култура „Илинден“


Привршува внатрешното и надворешното партерно и хортикултурно уредување на Домот на култура „Илинден“

 

АРХИВА:

Предаден во употреба Домот на културата во населеното место Кадино


Реконструкција на домовите на културaта


10 Домови на култура

Камен темелник на новиот Дом на културата во нас.Илинден

Предаден во употреба обновениот Дом на култура во Мршевци, како дел од капиталниот проект “10 Домови на културата“

Пуштен во употреба Домот на културата во ТекијаПредаден во употреба Домот на културата во населеното место Бучинци


Свечено отворен Домот на културата во Бујковци

Предаден во употреба Домот на култура во н.м. Дељадровци

 

Пуштен во употреба реконструираниот Дом на култура „Мралино“


Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Заврши литературната манифестација Илинден 2019
ilinden.gov.mk © 2013