Prijavi problem

Галерии

Отворена изложбата „Живот во бои“ на Андријана Мациев Со спортски активности и изложбени работилници одбележан патрониот празник на ООУ „Гоце Делчев“ Мост на пријателство меѓу Општина Илинден и Општина Решетари, Хрватска
Одбележани 16-ет години од смртта на припадникот на безбедносните сили, Роберт Петковски Заврши 18-та Литературна манифестација „Илинден 2017“ која најде почесно место во календарот на македонските културни настани Величествен поетски митинг „Стихови за душата“ во Домот на култура „Илинден“
Во Домот на култура „Илинден“ се одржа 18-то Литературно матине за деца Во Домот на култура „Марино“ отворена втората општинска библиотека Галерија - Денови на книгата во општина Илинден
Промовирана стихозбирката „Песна на ридот“ од Гордана Михаилова Бошнакоска Книжевно пладне со писателот Александар Поповски Галерија - Изложба на Павле Кузмановски во Домот на култура „Илинден“
Отворена 18-та Литературна манифестација „Илинден 2017“ Успешно реализирана 11-та Манифестација „Подарете книга за Велигденско јајце-Симбол на Христовото Воскресение “ Отворена изложбата „Уметниците и Велигден” на Климе Коробар
Незаборавен етно концерт на Аги Хершку од Унгарија во Домот на култура „Илинден“

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Со концертот на групата NEXT TIME - одбележан денот на општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013