Prijavi problem

Галерии

Делегација на Општина Брежице од Словенија во посета на Општина Илинден Со традиционална Априлијада одбележан Денот на шегата Делегација на збратимената Општина Решетари ја посети Општина Илинден - Размена на искуства за поквалитетен живот на граѓаните од двете општини
Oдбележан Свети Трифун и Денот на лозарите Локален совет за превенција: Конкретни мерки за поголема безбедност во сообраќајот Локален економски развој (ЛЕР) во Општина Илинден - Галерија
Зимски рекреартивни игри во фудбал, во спортската сала „Гоце Делчев“ Градинката „Гоце Делчев“ го одбележа 10-от јубилеен патронат Во празнична атмосфера масовно одбележано Богојавление-Водици
Дом на култура „Илинден“: Отворена изложба на слики од ликовната колонија „Карпино 2018“ Отворена изложба „Сликарот со пријателите“, на Новица Трајковски Општина Илинден домаќин на меѓународен ракометен турнир
Граѓанско учество во креирањето на Буџетот на Општина Илинден за 2019 година Дом на култура „Илинден“: Отворена изложба на слики од Третата ликовна колонија во Радовиш Галерија: Реконструирана пешачка патека во градинката „Гоце Делчев“
ОOУ „Ристо Крле“ го одбележа патрониот празник

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Со концертот на групата NEXT TIME - одбележан денот на општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013