Prijavi problem

Човечки ресурси

Published on: 12.07.2010 - 16:16

Документи

Службен гласник на Општина Илинден Бр.14 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.13 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.12 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.11 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.10 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.9 - 2012 година
Ранглиста од јавен оглас бр55
Службен гласник на Општина Илинден Бр.8 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.7 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.6 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.5 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.4 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.3 - 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.2 март 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.1, јануари 2012 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.11, декември 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.10, декември 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.9, октомври 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.8, октомври 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.7, септември 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.6, јули 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.5, јули 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.4, маj 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.3, март 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.2, февруари 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.1, јануари 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.16, декември 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.15, декември 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.14, декември 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.13, ноември 2010 година
Барање за пристап до информации од јавен карактер
Листа на информации од јавен карактер на Општина Илинден
Службен гласник на Општина Илинден Бр.12, октомври 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.11, август 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.10, август 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.9, јули 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.8, јули 2010 година
Политика за квалитет на Општина Илинден
ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИТЕ МЕСТА ВО ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН
Службен гласник на Општина Илинден Бр.7, мај 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.6, мај 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.5, април 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.4, март 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.3, март 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.2, февруари 2010 година
Службен гласник на Oпштина Илинден Бр.1, јануари 2010 година
Службен гласник на општина Илинден бр.16, декември 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.15, декември 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.14, ноември 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.13, октомври 2009 година

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013