Prijavi problem

Учениците во новиот амфитеатар

Објавено на: 07.10.2016 - 09:56

Учениците од основните училишта во Општина Илинден изведоа повеќе ритмички точки на новиот амфитеатар, во паркот „Галерија на отворено“, пред Домот на култура „Илинден“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Заврши литературната манифестација Илинден 2019
ilinden.gov.mk © 2013