Prijavi problem

Рекреативната велосипедска трка во должина од 5 километри најмасовна досега

Објавено на: 23.07.2018 - 11:59

Како вовед во големата професионална велосипедска трка „Трофеј Илинден 2018“, во рамките на Спортскиот викенд „Илинден 2018“, се одржа традиционалната велосипедска трка за рекреативци, во должина од 5 километри.

Многу топлото време не беше пречка оваа рекреативна трка да биде една од најмасовните досега. Околу 250 рекреативци, меѓу кои и градоначалникот Жика Стојановски ја минаа целта на оваа од година во година се попривлечна спортска дисциплина на Спортскиот викенд, на која настапуваат велосипедисти од сите возрасти.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013