Prijavi problem

Првачињата од Општина Илинден станаа членови на Детската организација

Објавено на: 07.10.2017 - 17:37

Првачињата од основните училишта во Општина Илинден со давање на свечена заклетва станаа членови на Детската организација. Во нивна чест поголемите другарчиња приредија пригодна културно-уметничка програма, што се реализираше во рамките на одбележувањето на „Детската недела“.

Околу 200 првачиња од основните училишта во Општина Илинден, „Гоце Делчев“, „Браќа Миладиновци“ и „Ристо Крле“ се запознаа со Детската организација, нејзиното значење, детските права и одговорностите кон училиштето.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013