Prijavi problem

Промоција на „Допирот на музиката“ на Дафне Калотеј

Објавено на: 14.05.2014 - 13:49

Во рамките на 15-та Јубилејна Литературна манифестација „Илинден“ 2014 во Домот на култура „Илинден“ во нас. Илинден, се одржа промоција на романот „Допирот на музиката“ на американската авторка Дафне Калотеј.

Станува збор, како што рече промоторот на романот Елизабета Поповска, за волшебна приказна за љубовта, простувањето и исцелителната моќ на музиката.

-Авторката преку ова дело се обидува да не потсети на тоа дека не смееме да ја забораваме љубовта и во семејството и во музиката, и огромната улога на простувањето во бракот, истакна за време на промоцијата Поповска.

 

 

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013