Prijavi problem

Повеќе од 200 учесници во натпреварите во атлетика

Објавено на: 28.07.2014 - 12:49

Спортски викенд 2014 и оваа година не можеше да мине без кралицата на спортовите-атлетиката. По повод Денот на Општината „Илинден 2-ри Август“ се одржаа повеќе трки на 300, 600 и 800 метри.

Најголем интерес привлече штафетната трка 4Х800 метри за младинци, како и трката во која учествуваа најмладите-дечињата од градинката „Гоце Делчев“ чие пристигнување на целта кај Спортската сала „Гоце Делчев“ предизвика овации кај присутната публика.

Низ целта минаа повеќе од 200 учесници во трките.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013