Prijavi problem

Отчет на градоначалникот Жика Стојановски за реализираните проекти во Општина Илинден во 2014 година

Објавено на: 08.04.2015 - 09:45

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013