Prijavi problem

Одбележан патрониот празник на ОУ „Браќа Миладиновци“

Објавено на: 31.05.2014 - 08:01

 

Со богата приредба што се одржа во Домот на култура „Илинден“, учениците од ОУ „Браќа Миладиновци“ го одбележаа патрониот празник на училиштето. Во преполната театарска сала на Домот на култура, пред голем број на гости и родители, меѓу кои беше и г-ѓа Мери Џо Волерс,  сопругата на американскиот амбасадор во Македонија, Пол Волерс, во прекрасна атмосфера, учениците се претставија со повеќе одлично изведени точки.

Присутните со уживање ја следеа богатата програма што беше исполнета со ритмички вежби, драмски точки, фолклор...За извонредната изведба учениците беа наградени со бурни аплаузи.

 

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013