Prijavi problem

Хокеј на ролери на Спортски викенд „Илинден 2017“

Објавено на: 24.07.2017 - 14:14

Во ревијалниот дел од Спортски викенд „Илинден 2017“, што се реализираше во рамките на одбележувањето на Денот на Општина Илинден „Илинден 2-ри Авгиуст“ и националниот празник на македонскиот народ, за прв пат во Општина Илинден се одржа натпревар во хокеј на ролери.

Хокеарските вештини ги покажаа повеќемина членови на македонската хокеарска репрезентација. Повод за одигрувањето на овој натпревар е формирањето на првиот хокеарски клуб во Општина Илинден.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013