Prijavi problem

Галерија: Реконструирана пешачка патека во градинката „Гоце Делчев“

Објавено на: 13.11.2018 - 11:22

Реконструирана пешачка патека во градинката „Гоце Делчев“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013