Prijavi problem

Дечињата од градинката „Гоце Делчев“ дел од детската емисија „Сказноград“

Објавено на: 02.04.2013 - 16:14

Дечињата од ЈОУДГ „Гоце Делчев“ од Општина Илинден учествуваа во снимањето на едукативно-забавната емисија наменета за деца „Сказноград“. Преку многубројните активности тие ги искажаа своите способности во цртање и раскажување на приказната „Трите прасиња“. 

Поделени во две екипи, дечињата се натпреваруваа во три игри и низ игра и дружење раскажуваа приказни. 

Емисијата имаше натпреварувачи карактер, а учесниците даваа се од себе за да победи нивната група.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013