Prijavi problem

Човечки ресурси

Објавено на: 12.07.2010 - 15:16

Документи

Службен гласник на Општина Илинден Бр.10, декември 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.9, октомври 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.8, октомври 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.7, септември 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.6, јули 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.5, јули 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.4, маj 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.3, март 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.2, февруари 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.1, јануари 2011 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.16, декември 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.15, декември 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.14, декември 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.13, ноември 2010 година
Барање за пристап до информации од јавен карактер
Листа на информации од јавен карактер на Општина Илинден
Службен гласник на Општина Илинден Бр.12, октомври 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.11, август 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.10, август 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.9, јули 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.8, јули 2010 година
Политика за квалитет на Општина Илинден
ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИТЕ МЕСТА ВО ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН
Службен гласник на Општина Илинден Бр.7, мај 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.6, мај 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.5, април 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.4, март 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.3, март 2010 година
Службен гласник на Општина Илинден Бр.2, февруари 2010 година
Службен гласник на Oпштина Илинден Бр.1, јануари 2010 година
Службен гласник на општина Илинден бр.16, декември 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.15, декември 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.14, ноември 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.13, октомври 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.12, септември 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.11, септември 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.10, јули 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.9, јули 2009 година
Етички Кодекс
Службен гласник на општина Илинден бр.8, јуни 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.7, јуни 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.6, јуни 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.5, 18 мај 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.4, април 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.3, март 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.2, февруари 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.1, јануари 2009 година
Службен гласник на општина Илинден бр.39
Службен гласник на општина Илинден бр.38
Службен гласник на општина Илинден бр.37

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013